Perfection Foundation - Eco Minerals

Eco Minerals
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)

Vanlig pris: 299,00​

Spesial Pris 149,00​

100% ren, naturlig mineralfoundation tilpasset normal til tørr hud, sensitiv hud og moden hud. Gir en frisk, fuktet finish og et perfekt naturlig resultat. Eco Minerals Mineral Foundation er en 100% naturlig mineralfoundation laget av rene mineraler. Produktene inneholder ingen fyllstoffer og er helt fri for talk, bismuth, nanopartikler og skjulte giftstoffer. De består kun av rene 100% naturlige mineraler fra moder jord til deg! Eco Minerals Foundation kommer i to forskjellige utførelser for ulik hudtype og i et bredt spekter av fargetoner. De gir alle full dekkevne og et fantastisk, naturlig og langvarig resultat. Med disse foundationene kan du bygge opp akkurat den dekkevnen du selv ønsker. Påfør et tynt lag for en lett, naturlig look eller bygg opp med flere lag opp til full dekkevne for å jevne hudtonen og skjule pigmentering eller ujevnheter. Eco Minerals Foundation inneholder naturlig solbeskyttelse tilsvarende SPF 25.

* Påkrevde felt

- +

Beskrivelse

Detaljer

100% ren, naturlig mineralfoundation tilpasset normal til tørr hud, sensitiv hud og moden hud. Gir en frisk, fuktet finish og et perfekt naturlig resultat.

Kunder forteller at dette er den beste foundation de har brukt for å oppnå en frisk og fuktet finish som ikke ser tørr ut på huden. Har du fet eller glinsende hud, og foretrekker en matt finish, gå for Eco Minerals Flawless Foundation.

Vi elsker at Eco Minerals både tar vare på huden og miljøet ved bruk av miljøvennlig emballasje og 100% nedbrytbare refill og prøveposer. Hver foundation vil snart bli tilgjengelig i refill, så ta vare på din tomme mineral foundation-krukke og spar penger og miljøet ved neste kjøp!

Produktene er PETA godkjent noe som betyr at de er 100% veganske (uten animalske ingredienser og fri for dyretesting) og "Cruelty Free". Egenskaper og fordeler - 100% trygge og naturlige ingredienser - Passer alle hudtyper - inkludert fet og sensitiv hud - Bygg opp dekkevnen som du selv ønsker, fra lett til full dekkevne - Naturlig solbeskyttelse SPF 25 - Uten konservering og fyllstoffer - Snart tilgjengelig i miljøvennlig ECO refiller - Dyrevennlig

Bruksanvisning: Påfør over din fuktighetskrem eller ansiktsolje for en perfekt naturlig look som varer hele dagen og beskytter huden din med SPF 25. Påfør med en kabukibørste eller lignende. For best resultat bruk Eco Minerals veganske supermyke kabuki. Sikt ut litt produkt tilsvarende to riskorn fra krukken over i lokket. Roter børsten flere ganger i begge retninger. Tapp børsten. Påfør skånsomt i sirkulære bevegelser over hele ansiktet og kjeveområdet. Bygg opp dekkevne med så mange lag du ønsker.

Ingredienser

Ingredienser

Ingredienser: Mica, Zinc Oxide, kan inneholde (+/-) Titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarines

Eco Minerals består av 100% rene, naturlige mineraler og siden mineraler ikke kan oppdrives økologisk kan ikke produktene sertifiseres økologisk. I Eco Minerals sine kremede produkter (concealer og mascara) er det i tillegg til rene naturlige mineraler benyttet økologiske råvarer. Produktene inneholder ikke palmeolje, parabener, talc, bismuth, gluten, nanopartikler, parabener, mineralolje eller syntetiske tilsetningsstoffer. Alle produktene er 100% naturlige og Eco Minerals benytter økologiske råvarer der det er mulig.

Finn riktig farge: Med Mineral Foundation Selector får du hjelp til å finne riktig farge. Men vær oppmerksom på at dette verktøyet tar for seg de mest populære fargetonene. Så har du veldig lys eller mørk hud, kan det være lurt å se på oversiktsbildet i bildegalleriet. Vi tilbyr prøver på hele sortimentet til kostpris, slik at du selv kan prøve deg frem til fargen som matcher deg.

Omtaler

Favoritt!Omtale av Lene
Samlet
Dekker kjempe godt og gir en naturlig look.Smelter bra inn i huden og tørker ikke ut. Ny favoritt! (Sendt inn 27.10.2017)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Perfection Foundation - Eco Minerals

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur