pHenomenal Lotion Dark 150ml - Vita Liberata

Vita Liberata
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
489,00​

pHenomenal Lotion fra Vita Liberata er en delikat kremet lotion med supre fuktighetsgivende egenskaper. Med vår unike pHenO2 teknologi tillater den fargen å sitte 4 ganger lengre enn noen andre selvbruningsprodukter og i opptil 2 uker. Dark gir en delikat mørk og langvarig brunfarge.


Str. 150 ml


For å få verdens lengste glød påføres pHenomenal tre ganger ved å vente minimum 8t og opptil 24t mellom hver påføring (dusj mellom hver påføring – peeling kun før først påføring). Eksempel; mandagskveld, tirsdagskveld og onsdagskveld.

  • Kjøp 2 for 429,00​ pr. stk. og spar 13%
  • Kjøp 3 for 399,00​ pr. stk. og spar 19%
- +

Beskrivelse

Detaljer

RÅD & TIPS - FOR Å FÅ DET OPTIMALE SELVBRUNINGSRESULTATET:

Hårfjerning og peeling gjøres 24t før bruk av selvbruningsprodukter. Vi anbefaler Super Fine Skin Polish som gjør at huden absorberer produktet bedre og fargen sitter lenger. Vær nøye med peeling på ekstra tørre områder som albu, knær, føtter og ellers tørre områder.

Før påføring av selvbruningsprodukter anbefaler vi å pleie tørre områder som hender, albuer, knær og føtter med Moisture Boost Body Lotion. Bruk ALLTID Tanning Mitt (påføringshansken) for påføring av selvbruningsprodukter for et jevnere og finere resultat, samtidig som den beskytter mot misfarging i hendene. Husk alltid solfaktor!

Rist produktet godt før bruk (med lokket på). Pump 2-4 pump i Tanning Mitt for deretter å ta kroppsdel for kroppsdel med lette sirkulerende bevegelser. Ta deg god tid når du skal påføre selvbruningen. Vent minimum 8 timer før guidefargen dusjes av. Jo lenger du venter, jo bedre er det - for å sikre at selvbruningen får festet seg. Produktet bør oppbevares kjølig og i mørkt rom, og ikke direkte i kontakt med varmekilder.

Vedlikehold din oppnådde brunfarge ved bruk av FABULOUS Gradual Lotion 2-4 ganger i uken.

PRODUKT INFO:

Økologiske ingredienser, fri for parfyme, parabener og alkohol. Inneholder et Moisture Lock-system som virker fuktbevarende i opptil 72 timer, samt fargen falmer naturlig. Odour Remove™ for Zero smell.

Omtaler

Love it!Omtale av Cathrine
Samlet
Jeg er avhengig av å være brun, og denne er fantastisk! Den holder lenge, og er lett å smøre på. Tørker fort, men lukter ikke så sterkt som noen kan gjøre, men lukter typisk selvbruning, og setter seg i klær og sengetøy. Fargen på kroppen holder også, men dabber av etter noen dusjer, og fargen har en mørk gyllen farge/solbrun, og ser ikke oransj ut!
Denne er på min topp 3 liste! (Sendt inn 21.12.2015)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: pHenomenal Lotion Dark 150ml - Vita Liberata

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur