Pomarium Micellar Cleansing Water 250ml

Pomarium

Bli den første som omtaler dette produktet

Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
398,00​

Økologisk 3 i 1 rensevann som renser, fjerner makeup, og toner ansiktshuden for en frisk og sunn glød. Med eplevann og hyaluronsyre. For alle hudtyper. Dette økologiske rensevannet er et 3 i 1 produkt som utfører alle funksjonene i en renserutine. Det er en universalrens som er ideell for alle hudtyper. Den unike kombinasjonen av aktive ingredienser renser, fjerner sminke og toner ansikt, øyne, lepper og hals skånsomt, og etterlater huden ren, frisk og strålende.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Pomarium Micellar Cleansing Water er lett, forfriskende og dufter delikat. Den har alle fordelene av økologisk eplevann som er utvunnet fra hjertet av frukten. Eplevannet er utrolig rik på vitaminer, mineraler og sporstoffer, og er en ekte skatt av vitalitet fra frukthagen. Dette rensevannet inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre. Takket være den unike 3-i-1 formelen og gourmetduften, gir Pomarium Micellar Water en perfekt renset hud som stråler av skjønnhet. Duften er av 100% naturlig opprinnelse. Brukes slik: Brukes morgen og kveld. Fukt en bomullspad med Pomarium Micellar Cleansing Water og rens ansikt, øyne, lepper og hals. Gjenta til bomullspaden er ren. Skylles ikke av. Unngå direkte kontakt med øynene.

Resultat: Ansikt, øyne, lepper og hals er perfekt renset og alle spor av makeup er fjernet. Huden blir ren, frisk og stråler av skjønnhet.

Ingredienser

Ingredienser

Naturlige og aktive ingredienser av beste kvalitet - Nøkkelingredienser: Eplevann - Andre ingredienser: Hyaluronsyre Økologisk sertifisert av Ecocert 99,37% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse 97,56% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk Ingredienser: MALUS DOMESTICA (APPLE) FRUIT WATER*, AQUA (WATER), SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL/ CAPRYL GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, LIMONENE.* Ingredienser fra økologisk landbruk.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Pomarium Micellar Cleansing Water 250ml

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Gratis frakt

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur