Resort Spray Dry Oil Hair and Body - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
399,00 ​

Hva:
Olje for bruk på både hår og hud som virker forebyggende mot UVA og UVB stråler og frie radikaler. En blanding av antioksidanter, proteiner, peptider og aminosyrer som reparerer hud og hår, og beskytter mot skader.


Hvordan:
Rist godt før bruk. Påfør minst 30 minutter før soleksponering til hår og kropp. Spray minst 15 cm unna. Må ikke brukes på skadet hud. Ikke spray direkte på ansiktet. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart. Påfør hver andre (2) time eller etter svette, svømming eller håndkletørking.


For hvem:
Alle hår og hudtyper. Spesielt for de som utsettes for ekstreme miljøforhold. Også egnet for keratin og fargebehandlet hår.
- +

Beskrivelse

Detaljer

Glacial White Caviar Resort
Vi er ofte utsatt for ekstreme forhold under reise, som forstyrrer den naturlige balansen av hår og hodebunn. Dette resulterer i dehydrert og livløst hår. Glacial White Caviar inneholder aktive ingredienser som pleier hår og hodebunn utsatt for sol, vind, salt og klor.

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.Ingredienser

Ingredienser

White Caviar Oil:
En av naturens best bevarte kosmetiske hemmeligheter på grunn av sin rike kilde på aminosyrer, proteiner, essensielle fettsyrer, sporstoffer og peptider. Reparerer, regenererer og beskytter.

Camellia Oil:
Rik på vitaminene A, B, E og D. Bidrar til å gjenopprette elastisitet og gir mykhet.

Encapsulated Swiss Glacial Water:
Lar de aktive ingrediensene trenge dypt inn i hodebunnen. Øker cellens motstandsdyktighet og overlevelse ved høy temperatur. Beskytter mot termisk aldring og hydrerer.

Ceramide Fusion:
Lager en beskyttende barriere rundt håret og holder på fuktigheten. Gir elastisitet, mykhet og styrker.

DNA Defense:
Hindrer skader forårsaket av UVA-stråling.

UVA & UVB Filters:
Beskytter mot ytre aggresjoner som kan påskynde aldring av håret. Beskytter mot falming, misfarging og tørrhet som følge av soleksponering.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Resort Spray Dry Oil Hair and Body - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur