Salg

Ricci Grande Hair Brush - MAST

MAST
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 549,00​

Spesial Pris 399,00​


  • Ricci Grande, naturhårbørsten fra MAST. Passer til kort og langt hår.

  • Børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste.

  • Utformet i en unik miks av naturhår og nylonhår. Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt. Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans.

  • Kjøp 2 for 379,00​ pr. stk. og spar 6%
  • Kjøp 4 for 329,00​ pr. stk. og spar 18%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Ricci Grande, naturhårbørsten fra MAST. Passer til kort og langt hår.
Det følger med en myk oppbevaringspose slik at du kan beskytte børsten når den ikke er i bruk eller når den er i veska/kofferten.
MAST Ricci Grande er utformet i en unik mix av villsvin hår og nylonhår (barbert villsvin, ikke slaktet).
Ricci Grande børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste.
Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt. Nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans. .Børsten gir deg en lett hodebunnsmassage som fører til økt blodsurkasjon som sikrer en god grobunn. MAST Ricci Grande er et must for alle som er opptatt av å ta vare på håret.

Spesifikasjoner

Specification

- Myk oppbevaringspose følger med

- Kommer i fin gaveeske

- Size: L 23cm x W 8cm x H 3,8cm

- Naturhår og nylonhår

Omtaler

Beste hårbørsten!Omtale av Susanne
Samlet
En periode slet jeg veldig med små vonde floker. Var helt forferdelig å greie håret. MEN så kjøpte jeg denne børsten, forelska! Den fikk ut alle flokene, uten at det gjorde vondt! Og håret ble silkemykt! (Sendt inn 18.01.2018)
AvhengigOmtale av Thuy
Samlet
Jeg har blir helt avhengig av denne børsten! Den lugger ikke og er god å bruke. Perfekt til ei som er ganske så hårsår :) (Sendt inn 17.01.2018)
SkuffetOmtale av Mina
Samlet
Ser mange skriver om hvor god denne børsten er, men jeg må dessverre si at jeg er veldig skuffet.. Håret mitt blir mer statisk med denne børsten enn med noen andre jeg har.. Hår som er i børsten er umulig å få ut av børsten og har du tykt hår som meg, så vil du ikke kunne børste igjennom hele håret.. Heldigvis hadde jeg rabattkort så jeg fikk den billig, men måtte jeg ha betalt full sum så hadde jeg klagd og krevd pengene tilbake.. Børsten ligger nå innerst i skapet uten bruk (Sendt inn 31.12.2017)
ingen over, ingen vedsiden av..Omtale av maggie
Samlet
har rota bort børsten min, beste børsten ever! redd for håret mitt og masse floker, denne tar alt! (Sendt inn 08.10.2017)
Fin finnishOmtale av Ida
Samlet
Denne børsten gir en fin finnish. Men på mitt flokete og heller ikke så veldig tykke hår er den ikke sterk nok. Samler seg også veldig fort søv på den og det er vanskelig å fjerne. Liker å gre håret med en sterk børste for å få ut flokene, så avslutte med denne for å få et fint resultat. Grei og vakker børste, men for dyr i forhold til hvor god den er! (Sendt inn 28.06.2017)
FantastiskOmtale av Marlen
Samlet
Den beste børsten som fins!!! Et must ;-) (Sendt inn 03.01.2017)
GullOmtale av Veronica
Samlet
Fikk den i julegave og den er gull for håret! Love it! (Sendt inn 31.12.2016)
Flokefjerneren! Omtale av Inger Johanne f
Samlet
Har alltid vert på jakt etter ein børste som fjerner alle flokene i håret uten att det er smertefullt. For å vere heilt ærlig, har eg aldri hatt ein så god børste som denne! Den fjerner alle flokene, og håret får ein glatt og god finish! Når eg koster håret lugger den ikkje, så den er perfekt for personer som er hårsåre (Sendt inn 31.12.2016)
Så godOmtale av Riskake
Samlet
Elsker den (Sendt inn 29.12.2016)
JanetteOmtale av Beste hårbørsten
Samlet
Helt klart den beste hårbørsten jeg noen gang har prøvd! Kjøpte den til meg selv for en del måneder siden, og har ikke brukt noe annen til håret. Love it! Måtte kjøpe 3 slike i julegave til mamma, storesøster og svigersøster! (Sendt inn 28.12.2016)
Utrolig bra!Omtale av Sylwia
Samlet
Utrolig bra børste! Anbefales på det sterkeste!! (Sendt inn 28.12.2016)
Utrolig god børste!Omtale av Tuva
Samlet
Børsten er utrolig god å bruke på håret mitt! Det eneste som trekker en stjerne er at den er vanskelig å rengjøre fra støv som samler seg lett opp. (Sendt inn 28.12.2016)
Beste børsten du kan skaffe degOmtale av Franziska
Samlet
Har nå hatt denne børsten i over 2 år og jeg bare elsker den. Den lugger ikke og du får ikke vondt når du grer deg. Den kjennes helt fantastisk ut på hodebunnen, og spesielt etter du har dusja håret. Håret blir godt og mykt etterpå og ikke noe tegn til elastisk hår. Denne er et must. (Sendt inn 28.12.2016)
Anbefales! Omtale av Blomkvist
Samlet
En helt super hårbørste til mitt hår! Har langt, fint nordisk hår med veldig tynne hårstrå. Opplever absolutt ikke at den gjør håret statisk. Anbefales på det sterkeste! :) (Sendt inn 03.12.2016)
Hater denneOmtale av Mia
Samlet
Hater denne børsten den gir deg olijete hår/ fet hår. Og prisen er dyr, og den blir ødelagt og det samler seg støv i den ekstremt raskt!!! (Sendt inn 27.11.2016)
ikke så god som lovetOmtale av VS
Samlet
En helt grei børste MEN ikke mer enn det...kan gre hår men på langt tykt hår holder den ikke det den lover! Til den prisen forventet jeg litt mer og hvorfor "alle"skryter sånn av den kan ikke jeg helt forstå.....wet brush er faktisk vel så god om ikke bedre til en brøkdel av prisen...ikke verd pengene...gå for noe annet! (Sendt inn 30.09.2016)
En smule oppskryttOmtale av Sigrid
Samlet
Kjøpte 3 av denne, 1 til hver av oss jenter i familien da de dukket opp til bra pris i Makestyle julekalender 2015. Nå har vi prøvd den en stund og konkludert med at den er langt nær så bra som det inntrykket "alle" vil gi. En av egenskapene til villsvinhårene er at det skal gjøre håret anti-statisk. Det er kanskje tilfellet, men ikke med denne børsten. Håret til samtlige 3 er statisk! På langt tykt hår som to av oss har, er det umulig å gre ut floker, bristene holder ikke og på den ene børsten har de bøyd seg. Det finnes mange gode børster på markedet, og til 549,- hadde jeg gått for noe annet. (Sendt inn 09.02.2016)
Bra børste, men...Omtale av Marie
Samlet
Den har et fint utsende og er bra til å få ut floker, men det samler seg støv i den og man får veldig elektrisk hår! (Sendt inn 10.01.2016)
God hårbørste men tiltrekker støvOmtale av Mercatoria
Samlet
Lett å børste ut og flokene blir borte i en fei. Dessverre samler den støv som er vanskelig å fjerne. (Sendt inn 24.12.2015)
Fantastisk naturbørste!Omtale av Susann
Samlet
Helt klart den beste børsten jeg har prøvd! Den grer ut floker utrolig lett og gir et silkemykt resultat. Dessverre blir håret mitt av og til elektrisk av børsten, og det samler seg litt støv i børsten som er vanskelig å få ut av børsten. Men alt i alt så er børsten fantastisk og jeg vil anbefale den til andre! (Sendt inn 08.11.2015)
Utrolig god hårbørste!Omtale av Synne
Samlet
Etter å ha forsøkt blant annet hårbørster med naturhår og diverse andre, så investerte jeg i Ricci Grande for ca ett år siden. Jeg har ikke angret en dag! Den er verdt hver eneste krone, og løser opp floker lett som bare det. Den har et godt håndtak, er lett å rengjøre og ser på toppen av alt veldig flott ut. Terningkast fem! (Sendt inn 05.11.2015)
Utrolig bra!Omtale av Merethe
Samlet
Dette er den beste hårbørsten jeg har prøvd! Den gjør håret utrolig mykt og blankt. Absolutt verdt pengene! (Sendt inn 18.10.2015)
Beste børsten jeg har prøvdOmtale av Janne Helèn
Samlet
Børsten er utrolig god å det verken lugger eller river i håret selvom du har litt floker i håret. Den gir LITT elektrisk fra seg så jeg sprayer gjerne litt Aloe First fra Forever i børste før jeg greier håret mitt å det blir ett fantastisk resultat.. Kommer aldri til å bytte ut denne børsten =) (Sendt inn 10.10.2015)
verdens beste hårbørste!Omtale av Anette
Samlet
beste kammen jeg noen gang har hatt! Måtte kjøpe 2 stk :D
Greier ut flokene kjempe lett, å håret blir ikke elastisk av det. Den verken lugger eller river i håret, og kan brukes av både store og små. Ett musthave på bade mitt :) (Sendt inn 27.09.2015)
Utrolig børste!Omtale av Karen
Samlet
Kjempe god børste! Børster ut småe og store floker. Håret blir silkemykt på rekordtid. (Sendt inn 27.09.2015)
Beste hårbørstenOmtale av Kamilla
Samlet
Beste hårbørste jeg noen gang har prøvd! Den fungerer supert på mitt lange hår. Flokene går mye fortere ut enn det de gjør med andre børster. Men dessverre så blir håret mitt av og til elektrisk etter bruk. (Sendt inn 26.09.2015)
Endelig en naturbørste til normal prisOmtale av Hilde
Samlet
Endelig en naturbørste til normal pris. Den er super på mitt tykke lange hår. Et must for alle som bruker for mye tid på å børste håret. (Sendt inn 30.11.2014)
Fantastisk børste Omtale av Linn
Samlet
Helt klart den beste børsten jeg har prøvd. Den er god å bruke, føles behagelig mot hodebunn og grer lett opp floker. I tillegg etterlater børsten håret mykt, glansfylt og så glatt at det nesten ikke er behov for rettetang. (Sendt inn 19.11.2014)
Beste jeg har prøvd!Omtale av Malin
Samlet
Utrolig enkelt å børste ut flokete hår uten å lugge! I tillegg gjør nylonhårene at den kjennes veldig behagelig mot hodebunnen :) Denne er en klar favoritt her i hjemmet og mine venninner får definitivt en slik av meg til jul :) (Sendt inn 17.11.2014)
Beste børsten Omtale av Liv
Samlet
Beste børsten jeg har prøvd noen gang. Den lugger ikke selv om jeg har veldig lett for å få floker. Den får ut flokene på 1 sek og håret blir helt silkeglatt etter børsting. Hadde aldri trodd en børste kunne gi det resultatet..... Utrolig bra! (Sendt inn 16.11.2014)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Ricci Grande Hair Brush - MAST

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur