Serum Paradoxe - Beautè Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
599,00​
 

Serum Paradoxe er et unikt beroligende, kløestillende og utglattende oljebasert serum sprengfylt med to potente antioksidanter Resveratol og Procyanidin. Oljen motvirker røde kinn, utjevner pigment og er et perfekt underlag for makeup.

 

Serumet


 • Virker beroligende og reduserer hudens rødme

 • Er formidabel under make-up

 • Tilfører huden glød

 • Utjevner hudens porøsitet

 • Reduserer synligheten av porene

 • Bekjemper frie radikaler

 • Er et uunnværlig anti-age produkt

 • Regulerer talgproduksjonen

 • Kjøp 2 for 479,00​ pr. stk. og spar 21%
 • Kjøp 3 for 449,00​ pr. stk. og spar 26%
 • Kjøp 4 for 399,00​ pr. stk. og spar 34%
- +

Beskrivelse

Detaljer

Serum Paradoxe er svært drøy. Anbeflat mengde er to dråper til ansikt og én dråpe til hals.
Fordel produktet over hele ansiktet med sirkulerende bevegelser. 30 ml. flaske

Serum Paradoxe inneholder to aktive ingredienser, Reservatrol og Procyanidin, som utvinnes av vindruer som vokser i de solfyllte Andesfjellene hvor den ultrafiolette strålingen er svært kraftig. Ved sterk ultrafiolett stråling, vil normalt druenes arveanlegg skades av frie radikaler, men for å overleve i dette klimaet har disse vindruene utviklet et spesielt forsvarssystem mot frie radikalers angrep, slik at arveanleggene og dermed frøene, beskyttes mot ødeleggelse og alderspåvirkning som følge av den intense solen.

I Serum Paradoxe videreføres den samme idéen for beskyttelse av huden mot skadelige frie radikaler, både som følge fra UV-stråling og generelt aldringsprossesen huden utsettes for. Serum Paradoxe baserer seg på den Chilenske vindrueekstrakten (GSPE), hvor innholdet av Reservatrol og Procyanidin er helt avgjørende for virkningene. GSPE er blandet med hudkompatibel Squalane som både "etterfyller" et underskudd av hudens eget Squalane og som er med på å gi Serum Paradoxe en enestående evne til å trenge dypt ned i huden og utfylle små porer og ujevnheter i hudens overflate. Dette gjør at huden din får et fantastisk utgangspunkt når du bruker Serum Paradoxe som underlag til en perfekt makeup.

Navneforklaring – Submersive Serum Paradoxe
Ordet submersive betyr virkende i dybden. Serum Paradoxe er, i likhet med andre Beauté Pacifique
produkter, utviklet ved hjelp av nanoteknologi, hvilket resulterer i dens potente hudforbedrende effekt.


Produktegenskaper
-Virker beroligende og reduserer hudens rødme.
-Formidabel under make-up.
-Tilfører huden glød.
-Utjevner hudens porøsitet.
-Reduserer synligheten av porene.
-Bekjemper frie radikaler.
-Uunnværlig anti-age produkt.
-Talgregulerende.


Kombinasjon med andre Beauté Pacifique produkter
Serum Paradoxe kan brukes i kombinasjon med alle Beauté Pacifique kremer.
Serum Paradoxe brukes optimalt som underlag for alle kremene for best effekt, dog over
Line Combat Fluid og Tyrostase


Bruker du Serum Paradoxe og Creme Paradoxe samtidig, vil produktene forsterke hverandres
talgregulerende effekt, og huden din kan derfor føles litt tørrere etter en periode. Du kan derfor
med fordel gå over på å bruke bare Creme Paradoxe eller erstatte Creme Paradoxe med en
annen fuktighetsgivende krem fra Beauté Pacifique.


Egnet til
-Solpåvirket og solskadet hud.
-Hud plaget med Rosacea. (Selv om Serum Paradoxe har en oljekonsistens, vil den ha en
positiv innvirkning på tilstanden).
-Alle som ønsker hudforyngende effekt.

Ingredienser

Ingredienser

Ingredienser:
1. Squalane
2. Vitis Vinifera / Grape Seed Oil
3. Tocopheryl Acetate
4. Tocopherol
5. Parfum / Fragrance
 

1. Squalane er en olje, som forekommer naturligt i huden og utgør en viktig del av det lipide system. Den unge hud inneholder i utgangspunktet en optimal mengde Squalane, men med alderen faller nivået drastisk. Den sol- og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane serdeles godt, og penetrationsevnen er usedvanlig stor. Mangel på Squalane i huden medfører alt for tidlig aldning som tørhed og manglende elasticitet. Tørre og aldersforandrede områder slik som, hender, albuer, hæler etc. bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.

2. Vitis Vinifera/ Grape Seed Oil (Denne særlige Chilenske olje inneholder en viss mengde Resveratrol og en ganske betydelig mengde Procyanidin). For både Resveratrol og Procyanidin er der omfattende medicinsk dokumentation, som rett entydigt underbygger, at disse stoffer kan forsinke aldersprocesserne og reelt forlenge cellernes liv – og altså med dette produkt holder huden både ung og sunn i lengere tid.

3. Tocopheryl Acetate er en type E-vitamin, som spiller en vigtig rolle i å beskytte både huden og produkterne mod skadelige frie radikaler.

Omtaler

Gis bort til en vennOmtale av Helene
Samlet
Dette serumet likte jeg absolutt ikke. Holder meg heller til Nip+Fab Dragon Blood serum, da det fungerer mye bedre på meg itilegg til å være en bedre pris. Dette serumet legger seg utenpå huden som ett oljelag. Føler meg skitten og oljete i fjeset av den i fra morgen til kveld etter påføring selv i minimaaal mengde. Nip+Fab til sammenligning trekker inn på ett øyeblikk, men selv om nip+fab sin hadde blitt liggende utenpå huden, hadde det ikke vært like ekkelt som med denne da nip+fab sin ikke har olje konsistens som denne. Gir den vekk til en vennine i julegave, fungerer sikkert bra for noen med annen hud enn meg. En annen vennine hadde samme tankene om produktet som meg. Hun likte den heller ikke. (Sendt inn 19.12.2018)
Min nye favorittOmtale av Silje M
Samlet
Jeg har alltid hatt ekstremt rød og irritert hud i ansiktet. Etter to uker med denne, morgen og kveld ble ca alt borte! Jeg har alltid brukt tjukke, dekkende fondations for å skjule den stygge huden min. Nå trenger jeg minimalt med hudsminke. Rett og slett fordi huden min har blitt så fin. Ingen rødheter, mindre porer og ingen urenheter. (Sendt inn 13.04.2018)
Fantastisk! Omtale av Emma SO
Samlet
Dette serumet er fantastisk! Gir godt med fukt, fin glød og perfekt under sminke! (Sendt inn 05.04.2018)
Fantastisk! Omtale av Emma SO
Samlet
Dette serumet er helt fantastisk! Gir en fin glød, masse fukt og perfekt under sminke! (Sendt inn 05.04.2018)
Amazing!Omtale av Solveig Amundsen
Samlet
Kan ikke leve uten! Gjør huden elastisk og silke myk. Holder det den lover og helt amazing som primer før sminke eller blende inn foundation???????? 5/5 anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 27.01.2018)
FantastiskOmtale av Ak
Samlet
Verdt hver krone. Denne har gjort mye for huden min. Har fått en ny glød;-) (Sendt inn 23.01.2018)
Super fornøyd!Omtale av Constanza M. Lara Gonzalez
Samlet
Har brukt dette serumet i over ett år nå og er strålende fornøyd med det! Jeg har oljete hud så dette serumet gir meg mer enn nok fuktighet for å «hindre» meg å bli oljete i løpet av dagen når jeg bruker sminke! Huden blir glatt og myk, og man får også en kjempefin glød!
Anbefaler dette til absolutt alle - kommer alltid tilbake til dette serumet ♥️ (Sendt inn 18.01.2018)
Bra mot rynker ogsåOmtale av Guro
Samlet
Det er ikke jeg som bruker dette produktet, men moren min. Hun bruker ikke sminke, men jeg har fått henne til å ta litt vare på huden hennes i det minste. Ser at hun har fått en helt ny type glød etter at hun har brukt dette serumet i rundt en måned. (Sendt inn 17.01.2018)
Fantastisk Omtale av Jannike
Samlet
Elsker å bruke denne under sminken! Den minsker porene, gir godt med fukt og en nydelig glød! (Sendt inn 16.01.2018)
Overbevist!Omtale av Berit Veronika
Samlet
Jeg er den fødte skeptiker når det kommer til hår og hudpleie og tror aldri på anmeldelser eller reklamer. Spesielt ikke produkter som blir veldig mye vist frem, noe Serum paradoxe blir. Men så er jeg jo også veldig nysgjerrig og da den kom på tilbud til en pris verd å prøve et såpass dyrt produkt til, så måtte jeg bare. Og Jeg angrer ikke. Det er det absolutt beste og drøyeste serumet jeg har prøvd og er gull under sminka! Det blir garantert kjøpt nytt så fort det nærmer seg tomt. Et fantastisk produkt. (Sendt inn 16.01.2018)
Du vil ikke angreOmtale av Tiril
Samlet
Dette serumet er hva som gir liv til min hud. Jeg ender alltid opp med myk, fuktet glødende hud etter bruk av denne. Det er sant som de sier, den demper rødhet, og er fantastisk utgangspunkt til sminke. Du trenger kun noen dråper for effekt, men siden den trekker så godt inn i huden, tar jeg ofte dobbelt opp. Denne fukter så godt at jeg har sluttet å bruke andre fuktighetselementer i hudritinen min, selv på vinteren. Kommer nok aldri til å slutte på dette serumet, av god grunn, og anbefaler den varmt videre. Har ikke merket noen ulemper med det på min sensitive hud. (Sendt inn 16.01.2018)
SuperfornøydOmtale av Karianne
Samlet
Har nettopp tatt i bruk serumet, og det svarer virkelig til forventningene. Huden blir myk, glatt og får en fin glød. Perfekt under sminken! Anbefales! (Sendt inn 16.01.2018)
FABOmtale av Chatarina
Samlet
Elsker hvor mye fukt og glød den gir og at porene synlig minskes ???????? (Sendt inn 16.01.2018)
Kjempegod Omtale av IE
Samlet
Minsker porene veldig (Sendt inn 18.11.2017)
Hudens nye bestevennOmtale av Kristine O.
Samlet
Elske den, e bare heilt fantastiske. Sminken sitter også mye bedre etter jeg begynte å bruke denne (Sendt inn 17.09.2017)
Kjempe fornøydOmtale av Great!
Samlet
Huden min gløder av denne, foundationen legger seg så fint når jeg bruker dette serumet! Er veldig rød i mine kinn til vanlig, men stor bedring ved bruk av denne. Anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 04.01.2017)
FlottOmtale av Mathilde
Samlet
Kjøpte denne for første gang føre jul å rett å slett elsker den! Gjør huden myk å glatt å sminken ser ikke tørr ut lenger! Anbefalest virkelig :D (Sendt inn 28.12.2016)
Funker ekstremt bra Omtale av Frida
Samlet
Jeg syna at serumet ikke bare funker under sminke men jeg har veldig mye acne i ansiktet å selv om det ikke står at den skal hjelpe mot tørr hud så gjør den det. serumet har gjort huden min sunere og bedre jeg er svert fornøyd så je anbefaler alle å prøve det (Sendt inn 28.12.2016)
Serum BPOmtale av So far- fantastisk!
Samlet
Både denne og defy serumet er veldigveldig gode produkter. Huden får et sunt og jevnt uttrykk og spes nå som det er kaldt ute føles dette serumet helt riktig for huden. Jeg har tilgode å kjøpe et Bp- produkt jeg ikke har vært fornøyd med-- det er så gode og prisverdige produkter. (Sendt inn 23.11.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Serum Paradoxe - Beautè Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
 • Sikker betaling

 • Originale varer

 • Fri frakt fra 500,-

 • Frakt 1-3 dager

 • 90 dager retur