Oil Free Camouflage - Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
315,00​

Dette er det nye supermiddelet mot røde prikker, kviser, sprengte blodkar, rød hudtone og irritert hud. Camouflage, eller "cover up" og "dekk-krem" som noen kaller det, tar bort den røde fargen som kommer av irritable kviser, blodårer, stresset hud etc. Dette produktet kan anbefales på det sterkeste! Når man smører et tynt lag med camouflage over områder som er irriterte og røde, får man jevn, fin og glatt hud.

* Påkrevde felt

- +

Beskrivelse

Detaljer

Dette er det nye supermiddelet mot røde prikker, kviser, sprengte blodkar, rød hudtone og irritert hud.

Camouflage, eller "cover up" og "dekk-krem" som noen kaller det, tar bort den røde fargen som kommer av irritable kviser, blodårer, stresset hud etc. Dette produktet kan anbefales på det sterkeste!

Når man smører et tynt lag med camouflage over områder som er irriterte og røde, får man jevn, fin og glatt hud.
Camouflage smelter nærmest inn i huden, og etterlater ingen synlige merker. Produktet fungerer veldig godt under all slags pudder/foundation. Når man oppnår en jevn og ren hudtone, ser man med ett sunnere og friskere ut.

Alle burde ha en camouflage i vesken sin!

Glo Skin Beauty 

De prisvinnende, nærende, mineralske sminkeformuleringer fremhever og beskytter selv den mest følsomme hud. Med en rekke formler og finishalternativer og et eksepsjonelt fargespekter for å fremme ethvert skjønnhets-ideal, leverer Glo Skin Beauty tilpasset base perfeksjon. 

Dekke som varer 

Glo Skin Beauty bruker kun ultrafine mineraler som er trippel-knust for å sikre at hver applikasjon gir jevn dekning som varer. 

Kraftig antioksidant blanding 

Glo Skin Beauty sminkebaser inneholder en proprietær blanding av vitaminer A, C, E og Green Tea Extract for nærende antioksidant beskyttelse. 

Uten Talkum 

Alle Glo Skin Beauty-produkter er uten talkum som gir en silkeaktig, jevn dekning som fremhever hudens skjønnhet. 

Cruelty free 

Glo Skin Beauty produkter blir aldri testet på dyr, og den prisbelønte mineral-makeupen er PETA godkjent.

 

Ingredienser

Ingredienser

Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Jojoba Esters, Polyethylene, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Water (Aqua), Butylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Phenoxyethanol, May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Oxide (CI 77947), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) 

Omtaler

Likte ikke denneOmtale av A
Samlet
Den var for tykk og kakete (Sendt inn 01.05.2017)
En klar favoritt!! Omtale av Mina Andrea
Samlet
En klar favoritt!! (Sendt inn 17.02.2017)
Veldig godOmtale av Sandra
Samlet
Dette produktet har utrolig god dekkevne på akne arr, rødhet og kviser. En klar favoritt! Minus for at den ikke holder seg så lenge før man må legge på et nytt lag (Sendt inn 15.01.2016)
herligOmtale av tonje
Samlet
Denne fikk jeg nylig, og er veldig fornøyd med hvordan den dekker rød hud og urenheter. Stor boks er det også, så dyr er den absolutt ikke. (Sendt inn 20.08.2014)
Altdekkende camouflageOmtale av Camouflage
Samlet
Denne er et must i min sminkepung. Dekker røde prikker, arr, osv..Ha på denne først på utsatte områder, så legges på hardpressed pudder.superfornøyd (Sendt inn 29.12.2013)
veldig godOmtale av marith
Samlet
Liker denne kjempe godt, dekker kviser og tørker de ut. (Sendt inn 29.12.2013)
Fungerer bra om du bruker den riktigOmtale av Malin
Samlet
Dette produktet er IKKE til under øynene. Da blir det alt for tykt ogtungt, og det vil bli stripete. Med dersom du bruker det ellers på huden, feks for å dekke flekker, urenheter osv fungerer den AMAZING. Resultatet blir feilfritt, og det du dekker forsvinner. (Sendt inn 29.12.2013)
Fungerer perfekt !Omtale av Mari-Ann
Samlet
Dette er et helt fantastisk produkt,som absolutt holder det det lover. Er veldig rød i kinnene,og denne er en lifesaver hver dag! Bruker pudderfoundation over,og det gir perfekt resultat ! Anbefales virkelig! (Sendt inn 05.10.2013)
Glo-minerals camuflage oil freeOmtale av Charlotte
Samlet
Denne er super! Det er vanskelig å finne en concealer som både dekker godt, og som ikke nødvendigvis ser ut som du har på en maske når du bruker den, men denne er den beste jeg har prøvd! Dekker bra, og ser fortsatt naturlig ut :) (Sendt inn 30.07.2013)
glo camuflageOmtale av E-K
Samlet
Kamuflerer VIRKELIG bra og holder det den lover.
Blåmerker, blodårer, kviser, etc. Har brukt den siden den kom ut! :) (Sendt inn 26.07.2013)
Omtale av Karoline
Samlet
Elsker dette produktet! Hadde ikke klart meg uten, brukes hver dag! Dekker kjempe bra over kviser og tetter heller ikke til porer. Føles lett på huden og den ser naturlig ut på. Bruk pudder og legg flere lag for god dekkevne. Anbefales på det sterkeste! (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Orchild
Samlet
Jeg anbefaler Glo Camuflage oil free, jeg har den i forskjellige nyanser sånn at jeg kan blande de sammen til å matche min hudtone. Perfekt ti å dekke over kviser og arr. Den dekker helt utrolig bra, har prøvd mange typer concealere. Denne er den absolutt beste ! Boksen er veldig drøy, den varer lenge. (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Ida
Samlet
Jeg har lenge hatt problemer med at concealere jeg har brukt tetter igjen porene, og gjør det problemet jeg prøver å skjule mye verre. Denne er genial- oljefri- og holder seg pent hele dagen uten at huden blir verre. Love it! (Sendt inn 02.07.2013)
Omtale av Merete
Samlet
Elsker den og jeg bruker den absolutt hver dag! Selvom boksen er litt liten, så har den vart overraskende lenge til tross for at jeg har brukt den mye! Absolutt verdt pengene, og det er ikke siste gang jeg bestiller denne! (Sendt inn 02.07.2013)
Omtale av Hege-Lill
Samlet
Denne er perfekt til å dekke kvisene mine (små som store), rødheten på haken min og røde områder rundt nesevingen min! Bruker den hver dag, og den varer lenge! Tror det går nesten et år mellom hver gang jeg bestiller ny,absolutt verdt hver eneste krone!!! (Sendt inn 02.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Oil Free Camouflage - Glo Skin Beauty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur