Nilens Jord Duo Concealer

Nilens Jord
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
279,00​

Duo Concealer fra Nilens Jord gir deg flere muligheter til å dekke fine linjer, ujevnheter eller mørke ringer under øynene.


Den faste stift siden er lett og kremaktig og dekker lett ujevnheter.


Den flytende concealer siden er silkemyk og utrolig lett å jobbe med.


Duo Concealer kan brukes alene eller over/under foundation. 


Inneholder havsalt og nærende vitamin E.


Lys = Marble, Medium = Chai

* Påkrevde felt

- +

Beskrivelse

Detaljer

 

PRODUKTINFORMASJON:

Paraben- og parfymefri.

Inneholder E-vitamin og havsalt.

 

Finnes i 2 nyanser. Lys og medium (trykk på nedtrekksmenyen for å velge farge)

Ingredienser

Ingredienser

Ingredients liquid: 
Water, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Dimethicone, Mineral Oil, Methyl Trimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Chloride, Sorbitan Sesquioleate, Zinc Stearate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Microcrystalline Wax, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Beeswax, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Ingredients stick:
Octyldodecanol, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Bis-diglyceryl Polyacyladipate-2, Polyethylene, Kaolin, Mica, Ozokerite, Nylon-12, Barium Sulfate, Phenoxyethanol, Glass, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Methicone, Ascorbyl Palmitate, Hexylene Glycol, Sea Salt, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Hydrolyzed Collagen, Tin Oxide, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499. 

Omtaler

Bra, menOmtale av Anja
Samlet
Veldig bra conealer, både til under øynene og til å dekke urenheter i huden.
Jeg har kjøpt denne noen ganger nå, og HVER gang begynner den å lekke. Mest mot slutten, men da er det faktisk ganske mye og det trekker produktet veldig ned. (Sendt inn 13.09.2018)
ELSK!Omtale av Linn
Samlet
Den beste concealeren noensinne! Selv bruker eg den flytende delen til urenheter og under øynene. Den lekker ikke i det hele tatt som en omtale nevnte. Dekker røde områder, blå ringer og urenheter. Huden gløder! (Sendt inn 18.02.2016)
NaturligOmtale av Karina
Samlet
Legger seg fint på huden og dekker bra. Også veldig praktisk at den er tosidig med flytende concealer på den ene siden og stift på den andre siden :) (Sendt inn 08.11.2015)
Veldig fornøyd!Omtale av Kristina
Samlet
Veldig god concealer med bra dekkevne! Den legger seg fint på huden, og blir ikke "kakete". Veldig fornøyd! (Sendt inn 05.10.2015)
FantastiskOmtale av Mirjam-Carin
Samlet
Fantastisk produkt! Jeg har lenge sletet med og finne concealer som passer til min ganske så lyse hud. Denne dekker ikke bare men dekker på den måten at det ser helt naturlig ut. Jeg er helt forelsket i denne å det er huden min også!:) at det er 2 i 1 er retrogslet 2 i 1! Ikke noe vondt å si om dette produktet! (Sendt inn 26.09.2015)
Bra til å dekke, men er ikke tett og legger seg i linjer under øyet hvis du er litt tørr.Omtale av Therese
Samlet
Den er veldig bra til å dekke, men jeg er ganske tørr under øynene og da legger concealeren seg i linjer under øye så øyepartiet ser eenda tørrere ut, folk har liksom sett at ´´åå så tørr du var under øynene´´... Og det andre er at den lekker/ikke er tett. når man bruker den flytende så skrur igjen så ligger det concealer på utsiden og kliner til hele sminkemappa, så nå må jeg ha den i en gammel sokk oppi sminkeveska... (Sendt inn 15.09.2015)
Bra Omtale av Anne
Samlet
Denne dekker veldig bra og er et must. (Sendt inn 29.12.2013)
NaturigOmtale av Marit
Samlet
Elsker denne concelaren. Den "trekker inn i huden" og huden gløder !! (Sendt inn 29.12.2013)
FantastiskOmtale av Silje
Samlet
Beste concealeren jeg har hatt! Liker spesiellt godt at den har en flytende del og en fast del. Dekker veldig bra og holder lenge, denne er en absolutt favoritt i sminkemappen min! (Sendt inn 05.10.2013)
Omtale av Inger
Samlet
Jeg kjøpte for ca ett halvt år siden på Makestyle, Nilens jord Duo concealer. Denne concealeren ble utnevnt til "årets makeup produkt" Danmark 2009, noe jeg skjønner meget godt! Den gjør alt som en concealer skal! Dekker blå ringer under øynene og skjuler ujevnheter og urenheter. Resultatet blir plettfritt, hvis man bruker den på rett måte. Altså man burde bruke den "stiften" på urenheter og den flytende concealeren under øynene. Dette pga. at huden under øynene er tynnere og hvis man bruker stiften der, kan resultatet fort bli "kakete" og ujevnt. Prisen er litt høy, men den er absolutt verdt det også med tanke på at den varer lenge (min har vart i 1/2 år og jeg har brukt den ca. hver dag.) Så alt i alt en kjempegod concealer som dekker, holder lenge og gir ett plettfritt resultat. Prisen er litt høy men den er absolutt verdt det! (Sendt inn 03.07.2013)
Omtale av Sigrid
Samlet
Jeg har ikke ord! Denne concealeren fjerner all missfarge jeg har under og rundt øynene. Jeg anbefaler denne til alle jeg kjenner, og mine venner har alle kjøpt den samme og er utrolig fornøgd. Er så glad for at Makestyle har tatt inn dette fantastiske merket. Ikke dårlig pris heller. Concealeren varer kjempe lenge. Jeg har brukt den i et halvt år og den er ikke blitt halv en gang. ANBEFALES :)) (Sendt inn 02.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Nilens Jord Duo Concealer

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur