Hydration mist - Ansiktsspray - Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
270,00​

Spray i ansiktet etter at du har påført dagens makeup for å sette sminken og den vil vare lengre. Denne sprayen er ikke bare for etter sminke, men også en spray som kan sprayes i løpet av dagen når huden føles tørr og grå. Den gir fukt til huden og føles som en frisk pust.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Spray i ansiktet etter at du har påført dagens makeup for å sette sminken og den vil vare lengre.

Denne sprayen er ikke bare for etter sminke, men også en spray som kan sprayes i løpet av dagen når huden føles tørr og grå.

Den gir fukt til huden og føles som en frisk pust.

Lurt å ha ved databordet for å fukte huden i løpet av dagen.

Gir en god kjølende følelse og masse næring til huden

Inneholder antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Når man sitter på fly, hotell, forann pc eller i andre rom der det er aircondition, brukes denne sprayen for å forhindre at huden blir uttørket.

Omtaler

FantastiskOmtale av Laura
Samlet
Sminken sitter hele dagen og blender seg fint sammen. Blir ikke kakete. Sprayer også på beautyblender før baking med setting pudder . Elsker denne. (Sendt inn 28.12.2016)
LOVE LOVE Omtale av Malin
Samlet
aah, jeg elsker dette produktet. Selv brukte jeg en god del sminke for en stund siden da huden var på sitt værste, og jeg følte meg som ei kake med all sminken på. Men så fant jeg denne, og huden føltes SÅ mye lettere og friskere med denne over sminken. En sprut eller to når du føler for det fungerer som bare det. Huden ble også bedre over tid, og jeg bruker nå mindre sminke ;-) (Sendt inn 29.12.2013)
hydration mistOmtale av E-K
Samlet
Fortsatt fra GLO - merket jeg elsker og har solgt selv fordi det er så bra.
Denne sprayen er avhengighetsskapende. Deilig å spraye på med det samme man har våknet, før sminken (glo), og like etterpå.
Denne sprayen hjelper også sminken å smelte inn i huden fortere enn den gjør av seg selv, og du får ganske med en gang et naturlig look.
Jeg har eid x antall av denne og får alltid småpanikk når den begynner å bli tom. Tips; Fungerer også godt på solbrenthet! Et must på badet, jeg har den også meg på jobb (haha!!), og SÆRLIG når jeg er ute å reiser - hadde den også med til syden. helt herlig!!!! (Sendt inn 26.07.2013)
Omtale av Ragnhild
Samlet
Jeg bruker gloMoist hver eneste dag! Det er et supert produkt, som både kan brukes til å få sminken til å holde gjennom hele dagen, men også for å freshe seg opp når man føler for det. Passer utrolig godt sammen med mineralpudder! gloMoist er et must på lange reiser! (Sendt inn 03.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Hydration mist - Ansiktsspray - Glo Skin Beauty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur