Mineral Foundation Compact - Nilens Jord

Nilens Jord
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
0,00 ​

En luksuriøs pudderfoundation i fast pudderform. Den gir en perfekt, naturlig makeupbase som etterlater huden feilfri og naturlig. Den unike formelen har en har et høyt innhold av naturlige mineraler, blant annet de knuste havedelstenene topaz og quartz. Gir en fantastisk, naturlig glød!


Denne pudderfoundation kan du bygge opp til ønsket dekkevne. Bygg den opp til maksimal dekkevne med å bruke svampen som følger med eller en Kabuki-børste. Til å begynne med, påfør et tynt lag i ansiktet med sirkelbevelgelser. Sirkelbevegelsene gir en følelse av at pudderet smelter inn i huden og forbedrer hudens vitalitet. Deretter bygger du du på flere lag til så mye dekk du ønsker. 

Beskrivelse

Detaljer

Pudderfoundation i fast pudderform som gir et naturlig resutlat og inneholder naturlige mineraler. Bygg opp til ønsket dekkevne. 

Allergisertifisert.

Ingredienser

Ingredienser

Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Zea Mays Starch, Zinc Stearate, Zinc Oxide, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Topaz, Quartz, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Omtaler

Tetter ikke poreneOmtale av Guro
Samlet
Elsker dette produktet spesielt fordi det ikke føltes tykt ut på huden og får ikke ekstra kviser av dette. (Sendt inn 13.08.2018)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Mineral Foundation Compact - Nilens Jord

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur