Salg

Intense Matt Lipstick - ZAO

Zao

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)

Vanlig pris: 259,00​

Spesial Pris 99,00​

Økologisk, fuktighetsgivende leppestift med intense matt finish.

Denne nye Intense Matte Lipstick fra ZAO har en intens matt finish, men har likevel en myk og behagelig tekstur. Den er lett å påføre og leppestiften gir full dekkevne. 


Denne gir ikke bare sterk farge til leppene og en matt finish, men den er også svært fuktighetsgivende og gir derfor masse pleie til leppene dine. Den er derfor også kjent som Soft Touch Lipstick. 

* Påkrevde felt

- +

Beskrivelse

Detaljer

Påfør over en lipbalm eller direkte på leppene. For å tegne munnen perfekt, starter i sentrum og tegn ut mot sidene. Bruk en leppepensel for mer presisjon, tegne omrisset først og avslutte med hjertet av leppene. For ekstra glans, påfør et snev av lipgloss på midten av leppene. Regelmessig bruk bidrar til å fornye og gjenopprette leppenes fylde.

ZAOs skjønnhetstips: Hvis du ønsker å oppnå en sofistikert og langvarig leppemakeup hele dagen (og natten), følge disse tre trinnene: Bruk en leppepensel og påfør først leppestiften langs omrisset av leppene ved å lage en tynn linje. Dette fremhever og gir fylde til leppene dine. Påfør deretter lipbalm. Avslutt ved å påføre leppestift med en pensel for et perfekt resultat.

Velegnet for alle hudtyper. Spesielt tilpasset sensitiv hud.

Med tradisjonelt håndverk kombinert med moderne design utstråler bambusbeholderen raffinement og originalitet. Som en juvel er den beskyttet av en bomullspose. Denne sofistikerte presentasjonen sammen med det vakre innholdet gjør ZAO produktet til den perfekte gave. 

 

FOKUS PÅ UTVALGTE INGREDIENSER

Sheasmør (Butyrospermum parkii smørekstrakt): Fuktighetsgivende og mykgjørende. Sheasmør er et spiselig stoff som er hentet fra frukten av sheatreet, et tre som vokser i de skogkledde savannene i Vest-Afrika. Sheasmørekstrakt fukter huden og beskytter den mot uttørking og UV-stråler. Det er mykgjørende og bidrar til oppmykning av vev og etterlater huden myk og glatt. Sheasmør virker også helende på såre lepper.

Crambe abyssinica frøolje (crambe abyssinica seed oil):Fuktighetsgivende egenskaper.

Mikronisert sølvpulver (Silver, CI 77820): Naturlig konserveringsmiddel. Disse mikro-partikler av rent sølv er antiseptisk (spesielt på hud og slimhinner) og er i tillegg antibakteriell, dermed bevares produktet og beskytter huden. Microsilver er ofte brukt i kremer til behandling av brannskader. Nesten alle produktene fra ZAO (bortsett fra to lipbalms og neglelakker) inneholder mikropartikler av rent sølv. Mikrosølv passer til den mest sensitive hud og atopisk hud.

Økologisk castorolje (Ricinus communis (castor) seed oil*:Fuktighetsgivende. Trykket inne i hjulfrøene produserer triglyserider som er verdifull for deres plastiserende og filmdannende egenskaper. Castorolje er et svært rikt stoff (en av de rikeste fettsyrene) som penetrerer huden raskt samtidig som det gir næring og fuktighet uten å etterlate en fet følelse, men snarere en silkeaktig en. Det bidrar til å redusere synligheten av brune flekker på huden. Det er en "skjønnhetsolje" som i uminnelige tider har blitt brukt hyppig i Karibia og Afrika.

Økologisk carnauba wax (Coperniciacerifera): Beskytter huden. Denne voksen kommer fra en palme som vokser nord i Brasil. Voksen opptrer på huden slik den gjør på palmen, den beskytter mot ytre påvirkninger.


100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse.
28% av ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.

Økologisk sertifisert, Ecocert, Cosmébio, Cruelty free. Vegansk!

Ikke testet på dyr (verken ingredienser eller det ferdige produkt).

Innhold : 3,5g

Refillbar: Ja

Ingredienser

Ingredienser

Ingredienser (INCI) : RICINUS COMMUNIS SEED OIL (RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL)*, SILICA, SORBITOL/SEBACIC ACID COPOLYMER BEHENATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, UNDECANE, MICA, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, TRIDECANE, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER)*, CANDELILLA CERA (EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX), TOCOPHEROL, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, CI 77820 (SILVER), MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE). * ingredienser fra økologisk landbruk. 

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Intense Matt Lipstick - ZAO

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur