Bronzing Powder - Sunkiss - Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
499,00​

Bestselgeren til glo-minerals. Et herlig solpudder som gir en flott glød til ansiktet. Bruk en stor sminkebørste og legg på ansiktet etter foundation eller pudder, eller alene for å freshe opp fargen i ansiktet.

- +

Beskrivelse

Detaljer

Bestselgeren til glo-minerals. Et herlig solpudder som gir en flott glød til ansiktet.
Bruk en stor sminkebørste og legg på ansiktet etter foundation eller pudder, eller alene for å freshe opp fargen i ansiktet.

Omtaler

Lekkert solpudderOmtale av Hanna
Samlet
Liker dette solpudderet veldig godt - en favoritt! Det har to deler, en brun farge som ikke er for orange, og en skimrende lysere farge. Den brune fargen gir en solbrun look, og kan også brukes for contouring, mens den skimrende fargen er fin å bruke i tillegg når man ønsker en litt mer "party-look". Har ikke fått noe problemer med huden etter å ha brukt denne. (Sendt inn 10.08.2014)
GLOMINERALS SUNKISSOmtale av Ellen-Kristine F.S
Samlet
MITT FAVORITT SOLPUDDER!
Dette bruker jeg rundt om kring i ansiktet for å få en brunere solkysset look, etter å ha brukt Pressed base i min farge.
Dette solpudderet bruker jeg både i ansiktet og hals/bryst. Vil jeg ha litt gull glød her og der bruker jeg den siden med mest shimmer der jeg vil fremheve noe.. dette pudderet er også fint til contour bruk. Få frem kinnben og ansiktstrekk. Dette er mitt for evig nr 1. Brukt i rundt 6 år, fast. Dritbra!!! (jeg anbefaler aldri noe med mindre jeg er fornøyd - og har solgt dette selv i salong, fordi jeg var så fornøyd kunde fra før av med dette merket.) elsker det. (Sendt inn 26.07.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Bronzing Powder - Sunkiss - Glo Skin Beauty

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur