Tan-In-A-Can Orginal 200ml - Sunspa

sunspa
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
289,00​
SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Fargen blir jevn og passer til alle hudtyper. Med Tan-in-a-can Original kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can Original er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker hver gang.
  • Kjøp 3 for 199,00​ pr. stk. og spar 32%
- +

Beskrivelse

Detaljer

SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Tan-in-a-can Original gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød.

Fargen blir jevn og passer til alle hudtyper. Med Tan-in-a-can Original kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can Original er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker hver gang.

Tan-in-a-can Original er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende.

- Inneholder ikke PARABENER.

- Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt

- Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk

- Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011.

- Ikke testet på dyr.

- Selvbruning for den kresne.

Omtaler

Fantastisk bra!Omtale av Jorunn
Samlet
Dette produktet er kjempe bra. Produktet er noe helt annet i forhold til hva man får kjøpt i butikken, fargen blir jevn og gyllen <3
La det virke 6 -8 timer til det har trukket helt inn før man dusjer av grundig med såpe. Elsker den!
(Sendt inn 09.08.2014)
Så mye bedre enn alle andre på markedetOmtale av Vilde
Samlet
Prøvd utallige selvbrunere opp igjennom årene men etter å ha sett flere bloggere skrive om denne måtte jeg sjekke den ut! Absolutt verdt pengene, null skjoldet, null oransje og lukter godt!! (Sendt inn 29.12.2013)
BraOmtale av Eva
Samlet
Var veldig redd for skjolder, men opplevde ikke det med denne. Lukter godt til og med - pluss i boka. (Sendt inn 29.12.2013)
Love it <3Omtale av Camilla
Samlet
Jeg har alltid vært skeptisk til selvbruning og har bare tørt å bruke bodylotion med litt farge i, men jeg bestemte meg for å prøve etter å ha hørt mye bra om den. Den var utrolig! Ikke en eneste skjolde fikk jeg etter å ha brukt denne. Jeg er ganske blek i huden og denne ga et fint resultat uten å bli oransje.
ps: husk å skrubb huden godt før påføring. (Sendt inn 29.12.2013)
Bra !Omtale av hm
Samlet
Kjøpte dette produktet nylig og er helt 100 % fornøyd med resultatet ! Hadde ikke forventet en så fin og jevn brunfarge etter bare én påføring, og den lukter ikke ille heller ! (Sendt inn 07.08.2013)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Tan-In-A-Can Orginal 200ml - Sunspa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur