Tannblekingstrips - ProWhitening

ProWhitening

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
499,00​

Ved å bestille her får du en 2 ukers behandling. Du mottar en eske som inneholder 14 stripspakker. En stripspakke inneholder to strips, en til øvre og en til nedre tanngard. En 2 ukers behandling passer for deg som allerede har nokså hvite tenner men ønsker en rask oppfriskning. Kanskje før en spesiell anledning? :)  • Absorberes inn i emaljen og fjerne overflødig missfarging trygt og effektivt.

  • Fjerne dyp missfarging dannet over lang tid, og etterlate et hvitere smil.

  • Gi deg synlig hvitere tenner på kun 14 dager.

- +

Beskrivelse

Detaljer

ProWhitening er fleksibele strips som er dekket med tannblekingsgel. Designet for å enkelt passe dine tenner. ProWhitening utfører sin magi ved at gelén er i kontakt med tennene i 30 minutter en gang om dagen til du oppnår ønsket resultat. ProWhitening tannblekingstrips er helt uten peroxid og er klinisk bevist til å fjerne misfarging med ingredienser som er trygge for både tenner og tannkjøttet. Ved å virke både på over- og undersiden av emaljen vil ProWhitening gi synlige resultater allerede etter 14 dager. Dette ved å fjerne eldre eksisterende misfarging samt hindre ny misfarging å finne sted.

Ingen tannskinner og irriterende lys, kun et par fantastiske strips og skikkelige resultater! Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake, det er vår garanti til deg som kunde hos oss.

Spesifikasjoner

Specification

Vi i ProWhitening liker å skille oss ut. Vår blekingsteknologi er basert på en trygg og enkel peroxidfri formel, klinisk bevist å bleke tennene uten de potensielle farglige stoffene mange andre dessverre fortsatt bruker for å oppnå samme resultat.

Peroxidbaserte produkter er kjent for å penetrere seg gjennom emaljen på tennene, som betyr at til tross for å fjerne misfarging kan de forårsake seriøse skader på tennene dine. Vanligste er at tennene da blir mer sensitive og man opplever oftere ising. Bivirkninger som sårt tannkjøtt og i verste fall betennelse kan også skje. Dette er bivirkninger man vil unngå, uansett hvor hvit smil du får.

Disse bivirkningene førte til at EU i 2012 innførte en lov om peroxidbaserte produkter, som nå sier at peroxidbaserte tannblekingsprodukter med over 0,1% peroxid kun kan omsettes av profesjonelle tannleger. Dette betyr at man i dag må betale en liten formue hos tannlegen for å få synlige resultater i deg, og samtidig risikerer man store ubehagelige bivirkninger!

Her designet vi ProWhitening. ProWhitening tannblekingstrips bleker tennene på den mest skånsomme måten. Dette gir deg Hollywood smilet uten å risikere å få skadet på emaljen eller tannkjøttet. Vår brukervennlige strips kommer i behandlinger på 2, 4, eller 6 ukers behandling. Vi anbefaler vår 6 ukers behandling for en dyp og varig hvitfarge.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Tannblekingstrips - ProWhitening

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur