Vippe- og Brynsfarge - Intensive

Intensive

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
Utsolgt LEVERINGSTID (3-10 dager)
299,00​

Intensive Tinting Kit er ett sett med alt du trenger for å farge vipper/bryn hjemme. 


Settet inneholder farge, vannstoff (som utvikler fargen og lar den trekke inn i håret), blandeglass og pensel til påføring. Intensive sine farger er av svært høy kvalitet, fargene virker raskt, er høyt pigmentert som gjøre at de gir god farge til hårene, og sitter utrolig godt. Her får du samme kvalitet som på salongen, hjemme på ditt eget bad!


Resultatet varer fra 3-6 uker.


Finnes i fargene naturlig lys brun, brun, sort, blå-sort og graphic. 

* Påkrevde felt

- +

Beskrivelse

Detaljer

Bruksanvisning:

1. Rens/fjern makeup på området du skal farge. Det er en fordel av produktet du rengjør med er olje-fritt.

2. Hvis det er vipper du skal farge; Klipp en fuktig pads i to på midten, og smør vaselin på den ene siden. Legg siden med vaselin inn mot huden under øyet, dette vil beskytte slik at det ikke trenger farge gjennom padsen og setter seg på huden.

3. Blande produkt; I blandeglasset blander du farge og vannstoff ca 50/50. Tenk at du skal bruke størrelsen på en ert med farge. Bland fargen godt til den er helt jevn og fin. Påfør deretter med penselen. Gå over med en fuktig q-tips og fjern farge som kommer utenfor hårene, så slipper du at fargen setter seg på huden rundt.

4. Virketid; På vipper vil du alltid la fargen ligge i 20 min, som er full virketid på fargen, for å oppnå den dypeste fargenyansen, og for at fargen skal sitte best mulig. På bryn variere du fra 2-20 min, alt etter ønsket resultat og farge styrke.

5. Fjern fargen. Bruk fuktig pads til å fjerne fargen. På vippene anbefales det alltid at man i tillegg skyller øynene med øyebadevann, for å være sikker på at man ikke har noen produkt i øyet. Dette brukes også til å skylle øyet hvis du opplever svie underveis (farge i øyet).

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Vippe- og Brynsfarge - Intensive

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur