Platinum & Diamonds Dry Shampoo - Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Bli den første som omtaler dette produktet

På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)
399,00​

Hva det er: Formulert for å la håret se nyvasket ut i dager - vannfritt. Absorberer overflødig olje og renser håret av urenheter og lukt mens du legger til masse volum.


Hva det gjør: En unik blanding av edle pulver og Diamond Elixir Peptide gir anti-aging fordeler mens beroligende ingredienser som ultra-mildt termisk vann oppfrisker og roer hodebunnen uten å etterlate rester. Vår signatur duft etterlater en subtil, men vanedannende duft for en utrolig frisk følelse.


Hvem det er for: For alle hårtyper. For de som ønsker å utvide en god hårdag uten å forårsake irritasjon i hodebunnen


Hva den er fri for: Formulert uten sulfater, parabener, silikoner, mineraloljer, fargestoffer, ftalater, paraffin eller bensinatum.


300ml

- +

Beskrivelse

Detaljer

Rist alltid før bruk.

Del håret i store seksjoner og spray direkte i røttene i en avstand på 15 cm. Spray seksjon etter seksjon og fokuserer på skitne eller oljeaktige områder. Vent minst 30 sekunder for at de edle pulverene skal aktiveres, fjern deretter ved å riste håret og forsiktig massere på røttene for å riste ut overflødig produkt. Hvis tiden tillater, la produktet settes i 5 til 10 minutter før du rister ut.

Unikt formulert til å kombineres med andre Miriam Quevedo produkter. 

Eksperttips: For enda mer volum, flip håret opp ned og påfør varme med en hårføner etter å ha ristet ut produktet.

Miriam Quevedo er en prisbelønnet hår- og hudpleieserie – fra gjenopprettende hårbehandlinger til tilpassede hudpleieritualer. Miriam Quevedo har brukt intensive anti-aging hudteknikker i alle produktseriene. Disse luksuriøse teknikkene er et resultat av aktive ingredienser, bevist å levere eksepsjonelle resultater til både hår og hud.

Ved å utnytte verdens mest verdifulle råvarer, økologiske blandinger og høyteknologiske peptider, tilbyr Miriam Quevedo både luksus og effekt for hår og hud. Produktene inneholder blant annet hvit kaviar oljer, 24 karat gull, platina og diamanter.

Ingredienser

Ingredienser

Diamond Elixir Peptide: Ekte Diamond sirtuin-lignende peptid som behandler hår og hodebunn med det ytterste i luksus for å gjenopprette en sensuell og unik glans. Potent antioksidant beskytter DNA under cellebelastning og forsinkelser aldring forårsaket av UV-eksponering, toksiner og oksidativt stress.

Precious Powders: Delikat pulver avledet fra planter. Absorberer olje og urenheter uten uønsket bleking. Etterlater håret med en behagelig lett, tørr og silkeaktig etterfølelse.

Memory Hold Micro-polymer: Denne unike polymeren er designet for å gi fleksibilitet med langvarig holdbarhet. Sprayer perfekt til hvert hårstå for å gi et sterkt, fleksibelt hold med minne for et naturlig utseende. Håret er i stand til å bevege seg fritt, men tilbake til sin opprinnelige form, for et stilig utseende gjennom en aktiv dag. Tilbyr høy glans med termisk beskyttelse og frizz kontroll fordeler.

Termisk vann: Mineralt vann rik på kalsium, magnesium, jern, mangan, sink og kobber uthentet fra de varme kildene til Salies de Bearn des Gaves, Frankrike. Potent antioksidant helbreder og dyp hydraterer. Beroliger, oppdaterer og beroliger hodebunnen.

5 Trace Elements Complex: Laget av magnesium, jern, sink, kobber og silisium gir det celler kritiske næringsstoffer og sikrer sterk deling av celler og optimal hårvekst. Gir vitalitet til håret og aktiverer den cellulære mekanismen i hodebunnen. Fungerer også for å forhindre at 5-alfa reduktase fra konvertering av testosteron til dihydrotestosteron (DHT), forårsaker DHT overskudd av talg og oljeproduksjon, svekker hår og er den viktigste årsaken til håravfall.

Omtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: Platinum & Diamonds Dry Shampoo - Miriam Quevedo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur