Salg

X-tra dry skin fix - Beautè Pacifique

BEAUTÈ PACIFIQUE
På lager LEVERINGSTID (1-3 dager)

Vanlig pris: 299,00​

Spesial Pris 249,00​

Perfekt som kuldekrem! Reparasjonskrem til tørr og sår hud. Har en sterkt fuktighetsbevarende langtidseffekt. Egner seg som handkrem og fotkrem. Fikser tørr hud i ansikt og kropp. God som håndkrem og fotkrem. Gjør at sår gror raskere. Gjør at arr blir mindre synlig. Fungerer bra på solbrenthet. Gjør huden mer elastisk. Fungerer fint som strekkmerkekrem.
- +

Beskrivelse

Detaljer

Perfekt som kuldekrem! Reparasjonskrem til tørr og sår hud. Har en sterkt fuktighetsbevarende langtidseffekt. Egner seg som handkrem og fotkrem

Har en sterkt fuktighetsbevarende langtidseffekt. Reduserer hudens vannfordampning. Enestående som supplement til behandling av mange hudsykdommer (psoriasis, atopisk eksem med mer). Ypperlig til pleie av tørr og skadet hud på hender, føtter, albuer samt andre tørre områder. Virker dessuten lindrende på irritert hud. Egner seg som kuldekrem og stellekrem. Påfør kremen morgen og kveld. Ved hyppig kontakt med vann anvendes produktet etter behov.

EXTREMELY MOISTURIZING AND REPAIRING CREME 120 ml

Ingredienser

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Behenyl Alcohol, Butylene Glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate SE, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbate 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Retinol, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citrus Medica Limonum Extract, Aloe Barbadensis Extract, Methylparaben, Propylparaben.

Omtaler

Beste kremen jeg vetOmtale av Marte
Samlet
Helt fantastisk krem til atopisk eksem både i ansiktet og på kroppen. I tillegg bruker jeg den selv på helt normal hudtype uten at den blir for fet. Beste kremen jeg har prøvd (Sendt inn 25.09.2017)
Ekstremt fuktighetsgivendeOmtale av Hege
Samlet
Jobber i helsesektor og er i mye kontakt med vann og sprit.
Dette er den eneste kremen som hjelper for å opprettholde myke hender for mitt vedkommende. Bruker den også på min datters periodevise kuldesår rundt munnen. Anbefales!
Renate (øverst i kommentarfeltet): jeg kan trygt anbefale denne milde kremen i tørre/såre partier av ansiktet (Sendt inn 05.03.2017)
Passer eenne til ansikt?Omtale av Renate
Samlet
Passer denne til ansikt? ☺️ (Sendt inn 11.01.2017)
Min beste venn❤️Omtale av Anja
Samlet
Sleit med tørre hender som sprakk og var full i sår. Har aldri hatt dette etter eg tok i bruk denne!
Bruker også denne på jentene mine. Har ofte hatt utslett rundt munn, men det er borte over natta når eg smører dei med denne. Bruker den og på såre lepper (Sendt inn 30.11.2016)
bra kremOmtale av nour
Samlet
den er en bra krem og den passer akkurat til dem som har tørr oh sår hud. (Sendt inn 11.10.2015)

Skriv din egen omtale

Du omtaler nå: X-tra dry skin fix - Beautè Pacifique

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet
  • Sikker betaling

  • Originale varer

  • Fri frakt fra 500,-

  • Frakt 1-3 dager

  • 90 dager retur